Μελισσεσ Συγκροτημα : 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ : Την πέμπτη, 16 αυγούστου, οι μέλισσες ζωντανά στο nava seaside.

Το πιο επιτυχημένο μουσικό συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας έχει ετοιμάσει ένα πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις . Το νο1 συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και προσγειώνεται στο φυσικό του περιβάλλον,. Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σαν ολοκληρωμένο συγκρότημα στο mad day live, ακολούθησε και η συνεργασία τους με τη universal music. Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στην τεχνόπολη μετά την περσινή sold out συναυλία του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και . Τετάρτη & πέμπτη 9/10 ιουνίου στο παττίχειο .

Την πέμπτη, 16 αυγούστου, οι μέλισσες ζωντανά στο nava seaside. 25 ΧΡΟΝΙÎ' ΜΟΥΣΙΚÎ' Î'ΡÎ'Î'ΕΙÎ'
25 ΧΡΟΝΙÎ' ΜΟΥΣΙΚÎ' Î'ΡÎ'Î'ΕΙÎ' from cdn.poll-maker.com
Μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας με το αγαπημένο συγκρότημα, ο παντελής κυραμαργιός . Ένα βασικό μέλος αποχωρεί από τις μέλισσες! Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στην τεχνόπολη μετά την περσινή sold out συναυλία του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και . Τη στιγμή εκείνη έδωσαν και το όνομα στο συγκρότημα που δημιούργησαν και το ονόμασαν melisses. Το πρώτο τους τραγούδι με . Τετάρτη & πέμπτη 9/10 ιουνίου στο παττίχειο . Όλα μοιάζουν καλοκαιρό με το νο1 ελληνικό συγκρότημα μελισσεσ live για 2 μοναδικές παγκύπριες συναυλίες. Το νο1 συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και προσγειώνεται στο φυσικό του περιβάλλον,.

Μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας με το αγαπημένο συγκρότημα, ο παντελής κυραμαργιός .

Στο θέατρο άλσος για δύο μοναδικές εμφανίσεις παρέα με την μοναδική . Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σαν ολοκληρωμένο συγκρότημα στο mad day live, ακολούθησε και η συνεργασία τους με τη universal music. Τετάρτη & πέμπτη 9/10 ιουνίου στο παττίχειο . Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στην τεχνόπολη μετά την περσινή sold out συναυλία του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και . Αποχώρηση βόμβα από το συγκρότημα μέλισσες. Μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας με το αγαπημένο συγκρότημα, ο παντελής κυραμαργιός . Τη στιγμή εκείνη έδωσαν και το όνομα στο συγκρότημα που δημιούργησαν και το ονόμασαν melisses. Όλα μοιάζουν καλοκαιρό με το νο1 ελληνικό συγκρότημα μελισσεσ live για 2 μοναδικές παγκύπριες συναυλίες. Το συγκρότημα «melisses» κάνει δωρεά 5.000 ευρώ στα νοσοκομεία. Το πιο επιτυχημένο μουσικό συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας έχει ετοιμάσει ένα πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις . Το πρώτο τους τραγούδι με . Ένα βασικό μέλος αποχωρεί από τις μέλισσες! Έκτοτε ξεκίνησαν να γράφουν τα πρώτα .

Αποχώρηση βόμβα από το συγκρότημα μέλισσες. Το νο1 συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και προσγειώνεται στο φυσικό του περιβάλλον,. Τετάρτη & πέμπτη 9/10 ιουνίου στο παττίχειο . Μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας με το αγαπημένο συγκρότημα, ο παντελής κυραμαργιός . Στο θέατρο άλσος για δύο μοναδικές εμφανίσεις παρέα με την μοναδική .

Το νο1 συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και προσγειώνεται στο φυσικό του περιβάλλον,. 25 ΧΡΟΝΙÎ' ΜΟΥΣΙΚÎ' Î'ΡÎ'Î'ΕΙÎ'
25 ΧΡΟΝΙÎ' ΜΟΥΣΙΚÎ' Î'ΡÎ'Î'ΕΙÎ' from cdn.poll-maker.com
Στο θέατρο άλσος για δύο μοναδικές εμφανίσεις παρέα με την μοναδική . Το πρώτο τους τραγούδι με . Αποχώρηση βόμβα από το συγκρότημα μέλισσες. Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σαν ολοκληρωμένο συγκρότημα στο mad day live, ακολούθησε και η συνεργασία τους με τη universal music. Μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας με το αγαπημένο συγκρότημα, ο παντελής κυραμαργιός . Τη στιγμή εκείνη έδωσαν και το όνομα στο συγκρότημα που δημιούργησαν και το ονόμασαν melisses. Το νο1 συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και προσγειώνεται στο φυσικό του περιβάλλον,. Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στην τεχνόπολη μετά την περσινή sold out συναυλία του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και .

Τη στιγμή εκείνη έδωσαν και το όνομα στο συγκρότημα που δημιούργησαν και το ονόμασαν melisses.

Το συγκρότημα «melisses» κάνει δωρεά 5.000 ευρώ στα νοσοκομεία. Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σαν ολοκληρωμένο συγκρότημα στο mad day live, ακολούθησε και η συνεργασία τους με τη universal music. Το νο1 συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και προσγειώνεται στο φυσικό του περιβάλλον,. Μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας με το αγαπημένο συγκρότημα, ο παντελής κυραμαργιός . Στο θέατρο άλσος για δύο μοναδικές εμφανίσεις παρέα με την μοναδική . Όλα μοιάζουν καλοκαιρό με το νο1 ελληνικό συγκρότημα μελισσεσ live για 2 μοναδικές παγκύπριες συναυλίες. Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στην τεχνόπολη μετά την περσινή sold out συναυλία του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και . Το πιο επιτυχημένο μουσικό συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας έχει ετοιμάσει ένα πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις . Ένα βασικό μέλος αποχωρεί από τις μέλισσες! Την πέμπτη, 16 αυγούστου, οι μέλισσες ζωντανά στο nava seaside. Το πρώτο τους τραγούδι με . Αποχώρηση βόμβα από το συγκρότημα μέλισσες. Έκτοτε ξεκίνησαν να γράφουν τα πρώτα .

Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στην τεχνόπολη μετά την περσινή sold out συναυλία του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και . Στο θέατρο άλσος για δύο μοναδικές εμφανίσεις παρέα με την μοναδική . Μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας με το αγαπημένο συγκρότημα, ο παντελής κυραμαργιός . Το νο1 συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και προσγειώνεται στο φυσικό του περιβάλλον,. Το πιο επιτυχημένο μουσικό συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας έχει ετοιμάσει ένα πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις .

Τετάρτη & πέμπτη 9/10 ιουνίου στο παττίχειο . 25 ΧΡΟΝΙÎ' ΜΟΥΣΙΚÎ' Î'ΡÎ'Î'ΕΙÎ'
25 ΧΡΟΝΙÎ' ΜΟΥΣΙΚÎ' Î'ΡÎ'Î'ΕΙÎ' from cdn.poll-maker.com
Το νο1 συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και προσγειώνεται στο φυσικό του περιβάλλον,. Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στην τεχνόπολη μετά την περσινή sold out συναυλία του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και . Την πέμπτη, 16 αυγούστου, οι μέλισσες ζωντανά στο nava seaside. Στο θέατρο άλσος για δύο μοναδικές εμφανίσεις παρέα με την μοναδική . Μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας με το αγαπημένο συγκρότημα, ο παντελής κυραμαργιός . Ένα βασικό μέλος αποχωρεί από τις μέλισσες! Το πιο επιτυχημένο μουσικό συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας έχει ετοιμάσει ένα πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις . Όλα μοιάζουν καλοκαιρό με το νο1 ελληνικό συγκρότημα μελισσεσ live για 2 μοναδικές παγκύπριες συναυλίες.

Μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας με το αγαπημένο συγκρότημα, ο παντελής κυραμαργιός .

Έκτοτε ξεκίνησαν να γράφουν τα πρώτα . Ένα βασικό μέλος αποχωρεί από τις μέλισσες! Το πρώτο τους τραγούδι με . Το συγκρότημα «melisses» κάνει δωρεά 5.000 ευρώ στα νοσοκομεία. Τετάρτη & πέμπτη 9/10 ιουνίου στο παττίχειο . Το νο1 συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και προσγειώνεται στο φυσικό του περιβάλλον,. Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στην τεχνόπολη μετά την περσινή sold out συναυλία του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και . Όλα μοιάζουν καλοκαιρό με το νο1 ελληνικό συγκρότημα μελισσεσ live για 2 μοναδικές παγκύπριες συναυλίες. Το πιο επιτυχημένο μουσικό συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας έχει ετοιμάσει ένα πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις . Αποχώρηση βόμβα από το συγκρότημα μέλισσες. Την πέμπτη, 16 αυγούστου, οι μέλισσες ζωντανά στο nava seaside. Μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας με το αγαπημένο συγκρότημα, ο παντελής κυραμαργιός . Τη στιγμή εκείνη έδωσαν και το όνομα στο συγκρότημα που δημιούργησαν και το ονόμασαν melisses.

Μελισσεσ Συγκροτημα : 25 ΧΡΟΝΙÎ' ΜΟΥΣΙΚÎ' Î'ΡÎ'Î'ΕΙÎ' : Την πέμπτη, 16 αυγούστου, οι μέλισσες ζωντανά στο nava seaside.. Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σαν ολοκληρωμένο συγκρότημα στο mad day live, ακολούθησε και η συνεργασία τους με τη universal music. Έκτοτε ξεκίνησαν να γράφουν τα πρώτα . Ένα βασικό μέλος αποχωρεί από τις μέλισσες! Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στην τεχνόπολη μετά την περσινή sold out συναυλία του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και . Στο θέατρο άλσος για δύο μοναδικές εμφανίσεις παρέα με την μοναδική .

Το συγκρότημα «melisses» κάνει δωρεά 5000 ευρώ στα νοσοκομεία μελισσεσ. Έκτοτε ξεκίνησαν να γράφουν τα πρώτα .